lørdag 25. juni 2011

Line og Kay

Line er født og oppvokst i Oslo og Kay er flyktning fra landet, nærmere bestemt Skjelfjord i Lofoten. Kay har bodd i Oslo siden militæret. Vi har vært kjærester i 9 år siden vi møttes på jobb på Jysk. Samboere, ingen barn. 1 oktober 2011 blir det bryllup!












Forlovere og toastmaster


Lillebroren til Line er Kay sin forlover. Kay ser på Thomas som sin "adoptiv bror" siden han er oppvokst som enebarn. Thomas har vært i livet til Kay like lenge som Line, det vil si i 9 år. Han er bare 18 år men er likevel mye mer stødig enn brudgommen på 30 år... Thomas er ferdig med andre året på Elvebakken videregående og er en aktiv innebandy spiller for Sagene IF. Den årlige ferien i Nord-Norge inkluderer trening, løping og masse fisking og er kanskje høydepunktet for gutta i familien. Thomas er en kjernekar som man kan stole på, og vi er sikre på at han kommer til å bidra til at den store dagen går knirkefritt! Vi satser på at han overlever 10 dager på Magaluf sammen med 10 gutter i sommer....God tur Thomas!

Steffen er kveldens toastmaster, og Kay og Steffen ble kjent mens de studerte på Høgskolen i Oslo i 2006. På skolen ble det mange timer på lesesal og fest. Steffen har flere ganger fått gleden av å overnatte på vår gamle sofa i studietiden etter lange "edruelige" kvelder. Han har til gjengjeld flere ganger invitert oss med til familiehytta i Sverige. Sommeren 2011 reiser vi til Mexico og får oppleve Steffen sitt brylup, noe vi gleder oss kjempe mye til! Steffen har vært toastmaster før og vil sikkert bidra til en morsom kveld med sin raske replikk og gode kjennskap til brudeparet. De som ønsker å si noen ord under bryllupsmiddagen kan kontakte Steffen på steffen_rene2002@yahoo.no
De av dere som ønsker å fremføre en egenkomponert sang, diktet på rim til melodien « Bamses fødselsdag» eller liknende under middagen trenger ikke å ta kontakt. Dere vil bli tatt hånd om og eskortert ut av personell på stedet :-)


Ulrikke er Line sin forlover og de ble kjent sent på 90 tallet og gikk i samme klasse på Foss videregående skole. Etter tre år med kaffebarer og livet på Løkka fristet det å se nye steder. Ringebu folkehøgskole sin foto/keramikk og sølvarbeid linje var løsningen for begge to. Ulrikke har holdt seg til det kreative i årene etter og studerer nå Landskapsarkitektur på Universitetet i Ås. Line og Ulrikke kan prate og le i timesvis, og kanskje glemme ærendet de egentlig skulle gjøre sammen... Ulrikke er en super jente! 

onsdag 22. juni 2011

Kirken og festen!

Vielsen starter kl. 15 i flotte Sagene kirke! Den ble åpnet igjen i oktober i fjor etter den var stengt i flere år i forbindelse med oppussing. Både 20 bussen og 37 bussen har holdeplass bare ett til to minutter i gåavstand til kirken. Det er flere gjester som skal bo på Radission Hotel i Nydalen, og der går 37 bussen hele døgnet rett utenfor hotellet til Sagene og videre til sentrum!


Servering av velkomstdrinker starter klokken 17.00 på Ekebergrestauranten. Dere bil bli kjørt i felles buss fra kirken og opp til restauranten som venter utenfor kirken etter vielsen. Det blir servert drikke, med og uten alkohol, til jeg og Kay er ferdig med å ta bryllupsbilder. Deretter blir det middag og mer drikke, taler, mer drikke, kake og så starter festen! Velkommen!


Vi håper på like fint vær som bildet over viser! :-)



Er ikke været eller temperaturen helt på topp, er i hvertfall utsikten for kvelden ganske bra :-)


fredag 17. juni 2011

Bryllupsplanlegging

Forrige fredag gikk svarfristen ut og vi har fått mange telefoner både fra nord og sør i landet. Foreløpig ser det ut som det blir ca 50 -52 gjester som vil feire dagen sammen oss! Dette blir stas! Gjestene er en god blanding av gamle og nye venner av meg og Kay og familie fra Lofoten, Vesterålen, Oslo og Risør.

Den siste uken har gått til planlegging og bestilling av en del praktiske ting som skal ta sted den første oktober...  Det ser ut som vi har skaffet oss kul transport fra kirken til Ekebergrestauranten i hvert fall :) Det har også ordnet seg med fotograf for dagen, kreative Agneta Burnett, som jeg gikk på  Foss sammen med. Takk Agneta! I løpet av helgen skal jeg også prøve å lage noen linker til hva vi ønsker oss av gaver. Syns det er fryktelig vanskelig å sette opp ønskelister... God helg!
- Line -



onsdag 1. juni 2011

Velkommen til vår bryllupsblogg!

Da nærmer den store dagen seg til vi skal smi lenkene og starte livet som ektefolk! Fredag 10 juni går svarfristen ut for de som har mottatt invitasjon...og vi venter i spenning på hvor mange som kommer!  Tanken med å opprette denne bloggen er at gjester og andre interesserte skal få vite litt mer om brudeparet, ønskelisten vår og praktiske opplysninger for dagen/kvelden.

Send inn spørsmål dere lurer på og linker og tips som kan komme oss til nytte!